WALIT GOLD PERSADA

KATA ALU-ALUANPersada-Nova Babylon Sdn Bhd.
Bismilllahirrahmanirrahim
Syukur alhamdullilah ke hadrat ilahi kerana limpah kurnia-Nya dapatlah saya menitipkan sesuatu di laman sesawang ini. Bersama-sama kita berkongsi satu peluang serta memanjangkan hubungan sillarturrahim dan mengeratkan ukhwah sesama kita dan kelangsungan ke arah meningkatkan taraf kehidupan ummah.
Tertubuhnya Persada-Nova Babylon Sdn Bhd adalah hasil cetusan idea serta rasa keinsafan dan kesedaran terhadap tanggungjawab fardhu kifayah menjadikan perniagaan sebagai satu cabang dalam memperkasakan ekonomi kita. Keseluruhanya, dengan menekankan aspek kerohanian agar akan lahir golongan usahawan hatta jutawan yang bertaqwa,insyaallah.
Persada-Nova Babylon Sdn Bhd adalah sebuah perniagaan berkonsepkan MLM dan mempunyai lesen jualan langsung no.berdaftar
“AJL 931916”
daripada Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Penguna. Kami mengutamakan produk-produk yang berkualiti, berkesan dan mampu dimiliki. Untuk sistem pemasaranya, kami mengutamakan konsep
perkongsian keuntungan
yang bijak, saksama, adil dan berkekalan untuk mewujudkan situasi menang-menang sesama kita. Persada-Nova Babylon juga mempunyai sistem pendidikan dan duplikasi kejayaan yang berkesan untuk membantu pengedar-pengedar untuk menguasai ilmu perniagaan jualan langsung.
Kami membimbing pengedar-pengedar kami agar beretika dan memiliki semangat juang yang jitu. Seterusnya, menjadikan Persada-Nova Babylon Sdn Bhd sebuah syarikat jualan langsung yang berdaya saing yang maju serta disegani di pentas dunia.


 PRODUK-PRODUK  PERSADA